EntriesAboutLovesTalkiesCredits


Hello !


Welcome to our blog :) click Follow before you click Dashboard ♥



♥♥♥♥♥♥♥♥
Monday, 26 December 2011 | 0 comments
ASSALAMUALAIKUM 



haii awokk-2 semua ;) amacam cuti nihh ? hebat takk ? LEDOLA da lame tak update blogg nihh , fuhhh , tiup sikedd habukk-2 tuhh ;D hihi , jyeahh , sebenarnya , blog nihh da pun berubah wajah , see , cantekk tak ? huhu , actually , we olls ta de mase nak update , masingg-2 sume buzy dengan holiday ;) so hari nihh , we olls rase macam ada mase sikedd kan , sempat lha update kejapp . huhu ~




uols tahu takk , baru nihh ken , 22/12/2011 , azah , aecah and intan outingg taw , uols tak kua ke mase tuh ? kalau kua tak kan tak jumpe kot tige orang makluk Tuhan nihh ;DD harhar , lame jugak tige orang nihh outingg , dari pagi sampai ke petang duk round Giant , Mydin *tak de tempat lain* no more idea about the girls outingg , hihi~



hahh , we olls takde idea mane nakk story sebenarnye sebab we olls takde event yang interested to share *broken grammar kot* hihi ,  before we olls tutup entri nihh , we olls nak bagitahu siked , next year we olls akan menduduki S.P.M , actually , we olls ta brape ready sangat , we olls just harap , we olls dapat buad yang terbaekk ;) do pray for our succes yaw ♥ gudbye 




truly love 
ledola girls ,

Selamat Hari Raye ^^
Wednesday, 26 October 2011 | 0 comments
Hell-o guys (:
lame LEDOLA tak update kan ? dah berhabuk kot blog niy . hihi .
masing-2 malas nak update . busy lah kate kan . hehe
hari niy nak update pasal Sambutan Hari Raya Aidilfitri kat sekolah .
dah lame dah kot, tapi baru hari niy nak update .
korang tengok gambar je lah kay ?




kiteorang ngan Vinson ;D
atas kiri - Zati, Azah, Vinson, Bibi, Eli
bawah kiri - Hajar, Aecah, Intan
p/s Dayah takdok dalam pic gambar niy . dea gi ngorat Din . haha

atas kiri - Eli, Aecah, Bibi
bawah kiri - Azah, Intan




Din ngan Dayah
p/s galok lake dua-2 . haha ;D





Azah n Aecah (:




Hajar n Dayah (:




Intan n Zati (:




Zati nak tido kot . haha . penat sangad berposing .




complete set of LEDOLA <3




Bibi ngan Eli (:
truly love 
ledola girls ,

puisi hasil daripada HIDAYAH :)
Friday, 9 September 2011 | 0 comments
Ledola ,
kita baru kenal tak sampai setahun ,
tetapi kita sudah seperti sebuah keluarga ,
kerana kita begitu rapat ,
kita selalu ketawa ,
walaupun kadang-kadang kita bergaduh ,
tapi itu semua merupakan kenangan yang paling manis ,
paling manis untuk kita ingat selalu ,
kerana ia membuatkan kita menjadi lebih rapat ,
kita selalu bising ,
kita selalu keluar bersama ,
dan kita selalu berkongsi suka dan duka bersama ,
tapi ,
adakah ianya akan kekal ?
adakah hubungan yang kita bina selama ini ,
akan berterusan ?
adakah kta akan ketawa dan gembira seperti sekarang ?
adakah segala memori akan kita ingat selalu ?
ingatlah sahabat ,
walau apa pun yang belaku ,
kita akan tetap pertahankan persahabatan ini ,
sampai bila-bila ... ;)

DIREKA OLEH : Fathin Hidayah Baharum at Makmal Fizik .

truly love 
ledola girls ,

« Past Memories