EntriesAboutLovesTalkiesCredits


Hello !


Welcome to our blog :) click Follow before you click Dashboard ♥



♥♥♥♥♥♥♥♥
Monday, 26 December 2011 | 0 comments
ASSALAMUALAIKUM 



haii awokk-2 semua ;) amacam cuti nihh ? hebat takk ? LEDOLA da lame tak update blogg nihh , fuhhh , tiup sikedd habukk-2 tuhh ;D hihi , jyeahh , sebenarnya , blog nihh da pun berubah wajah , see , cantekk tak ? huhu , actually , we olls ta de mase nak update , masingg-2 sume buzy dengan holiday ;) so hari nihh , we olls rase macam ada mase sikedd kan , sempat lha update kejapp . huhu ~




uols tahu takk , baru nihh ken , 22/12/2011 , azah , aecah and intan outingg taw , uols tak kua ke mase tuh ? kalau kua tak kan tak jumpe kot tige orang makluk Tuhan nihh ;DD harhar , lame jugak tige orang nihh outingg , dari pagi sampai ke petang duk round Giant , Mydin *tak de tempat lain* no more idea about the girls outingg , hihi~



hahh , we olls takde idea mane nakk story sebenarnye sebab we olls takde event yang interested to share *broken grammar kot* hihi ,  before we olls tutup entri nihh , we olls nak bagitahu siked , next year we olls akan menduduki S.P.M , actually , we olls ta brape ready sangat , we olls just harap , we olls dapat buad yang terbaekk ;) do pray for our succes yaw ♥ gudbye 




truly love 
ledola girls ,

« Past Memories