EntriesAboutLovesTalkiesCredits


Hello !


Welcome to our blog :) click Follow before you click Dashboard ♥



today in memories !;)
Thursday, 28 July 2011 | 0 comments
ary niy kitorang sambut majlis persaraan encik LIM KHECK GEY ( bia LEPER DOKK LAYANG pom time cikgu 2 bgi ucapan ;D hee~ ) kitorang siap take some pic lagi , dengan vinson (si budak putih) korang na tengokk ke ? lorhh banyak lhaa pic , kitorang upload siket jea lhaa kat blog niy erkk ==>







niy hah pic kitorang ;D siket jea , soe lhaa , malas nak upload banyak-2 , hee~ kalo nakk tengok pic yang laen pergy kat intan punye MUKABUKU oke ;) lpas habis majlis persaraan niy , kitorang pergy makan-2 kat kedai kak pahh n jalan-2 kat giant n planetarium ;) tpy sayangg bibi ta dapat ikot ;( . . hurmm , niy pic nyee , siket jugak , kalo nakk tengokk yg laen-2 pergy kat azahh punye FACEBOOK okea ;)








ahaha , kelakarr kan aecah n azah sepakk bola dengan pkai kaen skolaa nye ;D hehe , memang best lha jugak OUTING kiotrang tdy , bolehh lhaa tahan , huhu ;) oke lhaa , tak tahu nakk conteng ape lagy dalam blog niy ;D nanti kalau ada aktiviti-2 laen from LEDOLA ,kitorang update lagy , oke ;D kbaii , weloveyou , muahh . hee~

truly love 
ledola girls ,

« Past Memories | Future Memories »