EntriesAboutLovesTalkiesCredits


Hello !


Welcome to our blog :) click Follow before you click Dashboard ♥



Sehari Sebelum Ramadhan ;D
Monday, 1 August 2011 | 0 comments
Hello, hari niy geng kitorang ade story baru . Mase kitorang datang sekolah semalam , Aecah mengadu kt kitorang yang meja dea kene sabotaj oleh manusia yang tidak berperikemanusiaan . So, kitorang pun syak someone yang buad . Lepas habis kelas kitorang pergi serang budak tu . Mase kitorang tanye budak tu, dea LEPER DOKK LAYANG . Geram lahh jugak kt budak tu . Sedang hati tengah hangat membara, Sir Ong datang membawa sinar kedinginan . Dea nk belanje kitorang mcD . So, kitorang ape lagi .. Hoorayy !! Intan mengade pergi naik kereta ngan Sir Ong sedangkan kitorang yang lain terpakse berlari macam masuk marathon, ade jugak yang macam nk masuk Olympic . haha . Sambil peluh meleleh-2 membusukkan badan kitorang . McD punye pasal lahh niy . Grr . Padahal Sir Ong belanje aiskrim yang rm1.05 je . Kalau mcflurry takpe gak . hehe . Mase kt sane kitorang kebas air Hafiz sampai habis . haha . Mujur lahh boleh refill semula . Okayy kt bawah niy kitorang isi gambar aiskrim yang kitorang makan semalam . Jangan jeles ;D



Then Zati, Hajar n Dayah pergi giant pulak . Member lain semua dah balik kerana sudah capekk . Deaorang shopping habis-habisan . Zati shopping minyak wangi ENCHANTEUR PARIS ADORE . Alahh, yang warne purple tu . Perfume niy boleh memikat sejuta lelaki . winkwink^^ . Pastu mummy Intan belanje deaorang air chocolate free (padahal Intan takdok pun mase tu) . haha . Pastu otw balik tu deaorang singgah mcD, bukan nk makan pun . Nak amik aircond je . hehe . Bawah niy pulak gambar perfume Zati .


trruly love 
ledola girls ,

« Past Memories | Future Memories »